Yvonne Bom Medium
Home

Welkom op de site en wat ontzettend leuk dat u meer wilt weten over Yvonne Bom Medium. Er is veel te vertellen over het mediumschap en als ik heel eerlijk ben: Het laat zich niet in een hokje plaatsen. En dat is mooi, want niemand hoort in een hokje. Iedereen is uniek, heeft prachtige talenten en oneindige mogelijkheden!

Op de site leg ik het één en ander uit, mocht er iets niet tussen staan, wil niet zeggen dat ook dit tot de mogelijkheden behoort. De meest voorkomende vragen en behandelingen worden uitgebreid uitgelegd. Alleen het mediumschap heeft zo onwijs veel mogelijkheden, dat het onmogelijk is alles tot in detail te benoemen. Dus mocht er iets niet tussen staan waar u wel naar opzoek bent, neemt u dan gerust contact op met mij.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Wilt u graag meer informatie over een specifiek onderwerp? Ga dan snel naar Medium voor veel meer informatie.

Trainingen

Naast consulten geef ik ook trainingen. Trainingen om nog beter gebruik te maken van uw eigen mogelijkheden en/of voor een nog stevigere innerlijke balans. Het is prachtig om te zien hoe iedereen weer enorm gegroeid is na afloop van een training. Het is geweldig!

Boeken

Op dit moment zijn er twee boeken door mij geschreven, die vanuit mijn werk zijn ontstaan.

Mensen uit het slavernijtijdperk is een verhalenbundel over slavenhandel in Middelburg.

Natuurlijk(e) taartrecepten bestaat uit een groot aantal recepten om zelf taarten te bakken zonder kunstmatige toevoegingen.

Uiteraard zijn deze boeken te koop via de site of via lulu.com.

Schilderijen

Schilderen is een passie. Kleuren samen laten komen tot één energie op canvas. Het geeft zoveel energie! Helaas, kan ik al die passie niet in huis tentoonstellen, dus mocht u geraakt zijn door één van de schilderijen, komt u dan gerust langs om het in het echt te bekijken.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze ten allertijden. Het is nooit gek, en misschien wel een leuke item om ook op te nemen op de website.


Een liefdevolle groet van Yvonne Bom
Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in 
Menu

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen en de Vraag van de Week op deze website!