Yvonne Bom Medium
Boeken

In mijn werk kom ik zeer bijzondere verhalen tegen. Verhalen die meer vertellen dan geschiedenisboeken in zijn algemeenheid. De verhalen zijn zo bijzonder, omdat ze persoonlijk zijn, van kracht getuigen en een nieuwe kijken kunnen geven op het verleden. Tegelijkertijd leg ik de samenwerking uit met de engelenwereld. Het eerste boek dat verschenen is, is Mensen uit het slavernij tijdperk.

Mensen uit het slavernijtijdperk

Wie is Angelina en wat gaat er in haar om als ze geofferd wordt door lotgenoten? Wat doet Angelique als ze gevangen genomen wordt en haar leven verandert in een hel? Hoe beschermt de heer Batsoe de slavenkinderen tegen nog meer leed? Wat is de trap des doods? En wat bezielt in vredesnaam een wrede slavenhandelaar?

Yvonne (1976) neemt je mee naar de tijd waarin de slavernij hoogtij viert. Zij is als medium werkzaam in voormalig VOC stad Middelburg en is gespecialiseerd in het praten met overledenen. In die hoedanigheid is ze in de loop van de jaren veel mensen tegengekomen, die door hun traumatische ervaringen tijdens hun gevangenschap, na hun dood de overstap naar het licht niet hebben kunnen maken. Door hun verhalen nu op te schrijven, geeft Yvonne deze mensen de erkenning en identiteit waarnaar ze zo verlangen. Zodat ze eindelijk hun rust kunnen vinden.

Het is een boek over wanhoop en onmenselijk lijden. Maar ook een boek over vriendschap, hoop en liefde. Om in één adem uit te lezen .... en nog lang over na te denken. 

Prijs € 9,50 per stuk         

BOEK BESTELLEN

Natuurlijk(e) taartrecepten

De wereld van nu bestaat uit ontzettend veel kunstmatige voedingsstoffen. En dit is heel ongezond voor onze energie. Alle E-stoffen in producten zijn zo funest, dat ons lichaam juist in energie daalt i.p.v. stijgt.

De recepten in dit boekje zijn zelf ontwikkeld en daarbij heb ik geprobeerd om de recepten zo puur en natuurlijk mogelijk te houden. Zo min mogelijk E-stoffen en daarnaast producten gebruikt die ons lichaam relatief makkelijk kunnen verwerken. En daarbij toch de standaard proberen te handhaven wat de gemiddelde Nederlander onder taart verstaat.

Alle recepten bestaan uit lactosevrije en geraffineerd suikervrije taartrecepten. Daarnaast zijn de helft van de recepten ook nog glutenvrij.

Heel veel bakplezier en genieten van deze heerlijkheden.

Prijs: GRATIS, dit boek gaat uit het assortiment! (Bij verzending, komen er wel portokosten bij.)        

BOEK BESTELLEN

Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in 
Menu

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen en de Vraag van de Week op deze website!