Yvonne Bom Medium
Parkeren in Middelburg

In het centrum van Middelburg is betaald parkeren van kracht. De Breestraat ligt aan de rand van het Centrum en nabij zijn dus ook diverse gratis parkeerplaatsen.

P1 => Parkeren in de blauwe zone: Parkeren aan Veersesingel (langs het water), Veerseweg en Veersehof is gratis en voor maximaal 2 uur. U heeft een blauwe parkeerschijf nodig om de tijd van parkeren aan te geven. Vanaf uw parkeerplaats loopt u richting Haven / Nederstraat. Bij de Nederstraat slaat u 1e weg rechtsaf en u bent in de Breestraat. Na ongeveer 10 meter is de praktijk aan de rechterzijde gevestigd.

P2 => Onbeperkt gratis parkeren: Onbeperkt gratis parkeren kan in de woonwijk Nieuw - Middelburg. Parallel aan de Veerseweg ligt de Prinses Maximastraat. En parallel aan de Veersesingel ligt de Jacob Catsstraat. In beide parallel liggende straten kunt u onbeperkt en gratis parkeren. Vanaf deze straten loopt u richting Haven / Nederstraat. Bij de Nederstraat slaat u 1e weg rechtsaf en u bent in de Breestraat. Na ongeveer 10 meter is de praktijk aan de rechterzijde gevestigd.

P3 => Oude Veerseweg: Een groot en gratis parkeerterrein ligt aan de Ramsburg, Oude Veerseweg. U parkeert hier uw auto en loopt rechtdoor naar het Oud Arnemuidsvoetpad. Vanuit deze straat loopt u constant recht door tot u de Breestraat in wandeld. Deze wandeling duurt ongeveer 10 minuten.

P4 => Betaald parkeren in het Centrum: U kunt uw auto goed parkeren in de Breestraat en omgeving. Het betaald parkeren in deze straat is voor maximaal 2 uur en kost ongeveer € 4,-. U kunt de auto eventueel gratis parkeren op 5 tot 10 minuten loopafstand.


Kijk voor meer informatie op Google routeplanner.

Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in 
Menu

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen en de Vraag van de Week op deze website!