Yvonne Bom Medium
Medium

Welkom op mijn informatiesite over mijn werk als medium. Ieder medium heeft zijn eigen "specialisatie". Deze specialisaties kunnen sterk uiteen lopen. De specialisatie van een medium wordt hem of haar toebedeeld door zijn begeleiders (ook wel beschermengelen).

Mijn werkzaamheden hebben een aantal hoofdthema's. Deze zijn te onderscheiden in de volgende gebieden:

Mogelijkheden met energie:

MagnetiserenEnergy healingSoul healing

 Extra specialisaties bij het werken met energie:

 Nieuwe tijdskinderenRegressieTrauma,- & rouwverwerking

Mogelijkheden in en om het huis:

Vastzittende entiteitenHuisreiniging

 Communicatie:

Communiceren tussen mensenCommuniceren met dieren

 

 Tijdens een sessie zijn de bovenstaande gebieden niet strikt te scheiden. Zo is magnetiseren iets dat heel vaak terug komt en vaak gecombineerd met de andere thema's. Ook kan het zijn dat tijdens een sessie voor bijvoorbeeld vastzittende geesten, ook overleden geliefden even komen buurten.

Heeft u interesse in een van mijn werkgebieden, kijk dan verder op het betreffende artikel.

Verder doe ik NIET aan toekomstvoorspellingen. Een richting die bij iemand past zal ik zeker wel aangeven of andere onderwerpen die breed zijn aan te geven. Vragen over sollicitatiebrieven en andere exacte punten laat ik mij niet over uit. Ik geloof namelijk dat we hier op aarde zijn om te leren. Wanneer we de toekomst al weten nemen 'wij' niet altijd de weg die bedoelt is om op een zeker punt te komen. Bijvoorbeeld omdat 'we' recht op ons doel afgaan, terwijl een omweg noodzakelijk kan zijn voor de innerlijke groei.Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in 
Menu

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen en de Vraag van de Week op deze website!