Yvonne Bom Medium
Home

Welkom op de site en wat ontzettend leuk dat u meer wilt weten over Yvonne Bom Medium. Er is veel te vertellen over het mediumschap en als ik heel eerlijk ben: Het laat zich niet in een hokje plaatsen. En dat is mooi, want niemand hoort in een hokje. Iedereen is uniek, heeft prachtige talenten en oneindige mogelijkheden!

Op de site leg ik het één en ander uit, mocht er iets niet tussen staan, wil niet zeggen dat ook dit niet tot de mogelijkheden behoort. De meest voorkomende vragen en behandelingen worden uitgebreid uitgelegd. Alleen het mediumschap heeft zo onwijs veel mogelijkheden, dat het onmogelijk is alles tot in detail te benoemen. Dus mocht er iets niet tussen staan waar u wel naar opzoek bent, neemt u dan gerust contact op met mij.

Er is 1 uitzondering: Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Ik geloof dat het leven alles brengt wat we nodig hebben op het juiste moment en op het juiste tijdpad, het is aan onszelf om het tempo van leren, accepteren en groeien te bepalen. En ja ik weet: In sommige fases en met sommige onderwerpen kunnen we ons dat niet voorstellen. Als er iemand is die dit begrijpt, dan ben ik dat.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Wilt u graag meer informatie over een specifiek onderwerp? Mijn werkzaamheden hebben een aantal hoofdthema's. Deze zijn te onderscheiden in de volgende gebieden:

Mogelijkheden met energie:

MagnetiserenEnergy healingSoul healing

 Extra specialisaties bij het werken met energie:

 Nieuwe tijdskinderenRegressieTrauma,- & rouwverwerking

Mogelijkheden in en om het huis:

Vastzittende entiteitenHuisreiniging

 Communicatie:

Communiceren tussen mensenCommuniceren met dieren

 

Tijdens een sessie zijn de bovenstaande gebieden niet strikt te scheiden. Zo is magnetiseren iets dat heel vaak terug komt en vaak gecombineerd met de andere thema's. Ook kan het zijn dat tijdens een sessie voor bijvoorbeeld vastzittende geesten, ook overleden geliefden even komen buurten.

Heeft u interesse in een van mijn werkgebieden, kijk dan verder op het betreffende artikel.

Een liefdevolle groet,

Yvonne Bom

Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in 
Menu

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen en de Vraag van de Week op deze website!