Yvonne Bom Medium
Tarieven 2018

Consult/reading

Een consult/reading duurt gemiddeld 1,5 uur. Voor kinderen is een 1 uur de gemiddelde behandel tijd. Bij een consult/reading kunnen vragen gesteld worden, gemagnetiseerd worden, met overledenen gesproken worden en nog veel meer.

Kosten voor:

* 1    uur € 40,-

* 1,5 uur € 55,-

* 2    uur € 70,-

Regressie

Een behandeling met regressie duurt vaak langer dan 1,5 uur. Tijdreizen en goed afwikkelen van de nieuwe opgedane kennis is van groot belang en kost vaak meer tijd dan voor een consult.

Kosten voor:

* 1,5 uur € 55,-

* 2    uur € 70,-

* 2,5 uur € 85,-

Huisreiniging

Huisreiniging inclusief verwijderen van entiteiten duurt gemiddeld 2,5 uur voor een standaard rijtjeshuis (maximaal 180m2). Voor grotere huizen, kan het zijn dat er meer tijd nodig is, en dus ook een iets hoger tarief wordt berekend. Hiervan wordt u vooraf op de hoogte gebracht.

Kosten voor:

* € 110,-

Soulhealing

Een soulhealing wordt gedaan door Diana en Yvonne en duurt gemiddeld 1,5 uur. Tijdens soulhealing wordt er tegelijk aan verleden, heden en toekomst gewerkt.

*        1    uur € 40,-

*        1,5 uur € 55,-

*        2    uur € 70,-

Huiskamersessie

Misschien vindt u het leuk om een avondje te met vrienden of bekenden door te brengen en wilt u graag een onderwerp/lezing verzorgt hebben, of wilt u korte sessies doen per persoon. Dat is hartstikke leuk en is geen probleem. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De kosten bedragen € 15,- per persoon plus eventuele reiskosten.

Reiskosten

Een afspraak kan bij u thuis plaatsvinden, indien u dat prettig vindt en/of nodig is.

- Reiskosten binnen Middelburg zijn eventueel parkeergeld.

- Reiskosten binnen Walcheren zijn € 5,- plus eventueel parkeergeld.

- Reiskosten buiten Walcheren zijn € 0,28 per km plus eventueel parkeergeld, tolgeld of verblijfkosten.

Betaling

U kunt de kosten na afloop van een afspraak voldoen via een contante betaling of pin. Creditcard betalingen zijn niet mogelijk.

 

 

 

 

 

Vragen via de digitale snelweg of op afstand

E-mail/WhatsApp

Er worden regelmatig hulpverzoeken gedaan via de digitale snelweg. Indien u vragen heeft over mogelijkheden, het maken van afspraken, algemene vragen, dan kunt u deze uiteraard vrijblijvend stellen.

Indien er vragen worden gesteld waarvoor ik moet invoelen zoals bijvoorbeeld: “Mijn hond voelt zich niet goed, kunt u op hem invoelen?”

Dan vraag ik hiervoor een kleine bijdrage van € 20,-.

U bent dan vrij om 1 of 2 vragen te stellen en u krijgt hier uiteraard antwoord op.

De bijdrage dient vooraf voldaan te worden.

Telefonisch consult

Een telefonisch consult is heel goed mogelijk en duurt ongeveer 30 minuten. U kunt dan al uw vragen stellen en is een stuk persoonlijker dan de digitale snelweg. De bijdrage hiervoor is € 30,-.

De bijdrage dient vooraf voldaan te worden.

Skype consult

Skype is weer een flink stuk persoonlijker dan een telefonisch consult en is eigenlijk een complete sessie alleen dan op afstand maar wel met beeld en geluid. Een Skype consult bedraagt € 40,-.

De bijdrage dient vooraf voldaan te worden.

Magnetiseren op afstand

Soms is het niet mogelijk om elkaar te ontmoeten, maar is het wel fijn om even gemagnetiseerd te worden. Dat is mogelijk via magnetiseren op afstand. We maken dan een afspraak en u zoekt een rustig en comfortabel plekje op in uw huis en ik ga u dan op afstand magnetiseren. Na afloop hebben we nog heel even een feedback momentje. Magnetiseren op afstand kost € 40,-.

De bijdrage dient vooraf voldaan te worden.

Verslagen

Indien er voor derden verslagen geschreven moeten worden, bijvoorbeeld voor school ter ondersteuning van uw kind, kost dit € 50,-.

De bijdrage dient vooraf voldaan te worden.

Betaling

Werkzaamheden op afstand of via de digitale snelweg dienen vooraf voldaan te worden. U ontvangt een factuur en kunt de bijdrage via een bankoverschrijving of PayPal voldoen.Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in 
Menu

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen en de Vraag van de Week op deze website!