Yvonne Bom Medium
Nieuwsbrief februari 2017
  • Even wennen aan 2017
  • Training: Innerlijke balans
  • Updaten website
  • Training: Magnetiseren

Even wennen aan 2017

Pffff, eindelijk hebben we een heel zwaar opruim,- en afsluitjaar mogen afsluiten en zitten we in een nieuwe 9-jaren cyclus. De energie van 2017 is krachtig, vernieuwend, energie-gevend en ontzettend anders dan de afgelopen 9 jaren.

2017 is de aftrap van een nieuw begin. Hoewel we allemaal blij zijn hiermee, merk ik ook dat voor veel mensen de nieuwe wereldenergie heel erg wennen is en verwarrend voelt. Hierdoor voelt onze persoonlijke energie wat rommelig, wat verward.  We zitten letterlijk in een transitiefase.

Daarnaast is 2016 een uitputtingsslag geweest voor veel mensen. Nu we ons kunnen ontspannen in het nieuwe jaar, merken veel mensen nu pas hoe energie-rovend 2016 is geweest.

Op dit moment behandel ik dan ook veel mensen, waarvan de energie moe of zelfs uitgeput is. Opzicht zitten er niet veel knooppunten in, maar is het voornamelijk een kwestie van een goede energy-boost en zorgen dat de persoonlijke energie snel samenkomt met de universum.

Eigenlijk is dit best een aangename verandering, na alle zware opdrachten die we in 2016 moesten volbrengen.

Training: Innerlijke balans

Aankomende donderdag begint de training Innerlijke balans in Pakhuis 22 te Middelburg. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

In de eerste 2 avonden zal ons innerlijke zelf centraal staan. Hoe luisteren we naar onszelf, wat kunnen we doen om onszelf weer op te laden, hoe kunnen we goed voor onszelf zorgen en hoe zetten we ons hoofd uit (zodat we echt rust hebben).

De 3e avond gaat over onze nachtrust en welke invloed de maan op ons heeft. Zowel de volle maan als de nieuwe maan.

En de laatste 2 avonden staan in het teken van in onze kracht blijven in een drukke omgeving.

Mocht u nog meewillen doen? Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

Updaten website

Afgelopen januari zag ik mijn website door de ogen van een ander. Het was geen slecht zicht, maar het was ook niet wat ik graag wil uitdragen. Spontaan kwamen er nieuwe ideeën en stapje voor stapje worden als eerste de websites: mediumyvonne.nl en yvonnebom.nl ge-update.

Op het moment dat ik aan de websites werk, kan de website minder goed functioneren. Daarnaast ben ik bezig met een nieuwe webshop. Hierdoor is de link naar de webshop tijdelijk buiten gebruik.

Ik probeer de hinder hiervan te beperken, mocht u toch hinder ervaren: mijn excuses voor het ongemak. Misschien kan ik u dan telefonisch helpen.

Training: Magnetiseren

Aankomende september zal er weer een nieuwe training Magnetiseren komen. Hiervoor ben ik opzoek naar een nieuwe locatie. De vorige locatie is van eigenaar gewisseld en de nieuwe eigenaar heeft de locatie zelf nodig in de avonduren. Mocht u nog een rustgevende locatie weten, dan hou ik mij zeker aanbevolen voor tips!

Daarnaast ben ik bezig met een terugkom-serie voor mensen die deze cursus al hebben gevolgd en graag meer verdieping willen. Ik hoop hierover meer te kunnen vertellen in de volgende nieuwsbrief!

Mocht u al opwillen geven voor een training, dan kan dit via het contactformulier. Zodra exacte data van het magnetiseren bekend zijn, krijgt u direct informatie van mij.


Voor nu wens ik iedereen een bijzondere mooie tijd waarin de natuur weer prachtig tot leven komt en de winterse energie verruilt wordt voor verjongende nieuwe energie.

Een liefdevolle groet,

Yvonne Bom
Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in 
Menu

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen en de Vraag van de Week op deze website!